Persoonlijk en handgemaakt

Collectie

Lounge Atelier is een authentiek Nederlands familiebedrijf dat topkwaliteit schapenleren meubels levert. Alle modellen worden met de hand vervaardigd in ons Brabantse lederatelier. Die aandacht en kwaliteit ervaar je wanneer je op een van onze luxe leren zitmeubels plaatsneemt, en daarom nodigen wij u van harte uit in onze showroom.

Onze collectie bestaat uit schapenleren fauteuils, clubfauteuils, banken en hockers. Ook vervaardigen wij hoogwaardige eettafelstoelen (onder de collectienaam Dinner Chairs). De levertijd bedraagt 8 tot 10 weken.

Persoonlijk en handgemaakt

Dankzij ruim 40 jaar ervaring en een passie voor schapenleren meubelen ligt onze standaard uitzonderlijk hoog. Maar wij leggen de lat nóg iets hoger door uw meubel volledig op maat te maken (optioneel). Denkt u daarbij aan:

  • Comfort: de perfecte fauteuil is afgestemd op uw zitcomfort. Denk aan de poothoogte, zitbreedte en/of zitdiepte, de val van de voorrug en de rughoogte.
  • Kleur van het leder: wij bekleden uw fauteuil met schapenleer in de kleuren Résidence (cognackleur), kastanjebruin, antiek rood en Toscaans rood.
  • Kleur van de bies: u heeft keuze uit het kleurenpalet.
  • Kleur van de poten: kiest u uit zwart, notenhout, mahonie, kersen of RAL-kleuren? U kunt ook kiezen voor volante in plaats van pootjes.
  • Bekleding: onze collectie is naast de hoogste kwaliteit schapenleer tevens leverbaar in runderleder of exclusieve stoffen.
  • Afwerking: u kunt ervoor kiezen het meubel met of zonder taatsen af te werken. De pootjes kunnen met koperen wieltjes/sokjes worden afgewerkt.
  • Uw logo op uw meubilair: wij bieden de mogelijkheid om uw schapenleren fauteuils, banken en andere meubelen te voorzien van uw logo.

Schapenleer: uniek karakter

Waarom zou u kiezen voor schapenleer? Eén reden steekt met kop en schouders boven alle andere uit: karakter. Dat zult u zien wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom, en u zult het voelen wanneer u het meubel aanraakt en erin plaatsneemt.

Met een schapenleren fauteuil maakt u een stijlstatement in uw woonkamer, eetkamer of kantoor. Want schapenleder is tijdloos klassiek, maar tevens verrassend modern wanneer u kiest voor een eigentijds ontwerp. Dat maakt onze meubels geschikt voor eenieder met een oog voor design en kwaliteit.

Wilt u een luxe leren stoel of bank kopen in Den Haag?

Bezoek dan onze showroom voor een vrijblijvende rondleiding en persoonlijk advies op maat.

Neem een virtueel kijkje in onze showroom

Zin gekregen om de topklasse van Lounge Atelier te ervaren? Loop dan spontaan binnen in onze showroom in Den Haag, of maak hieronder een vrijblijvende afspraak zodat u er zeker van bent dat wij direct voor u klaar staan.